onsdag den 31. marts 2010

Meld dig nu!



Landsindsamling søndag den 11. april 2010
Hvert år rammes flere end 33.000 danskere af kræft. 42 danskere dør hver dag af sygdommen og tæt på 200.000 danskere lever med kræft som en del af deres hverdag.
Samtidig viser tallene, at kræftoverlevelsen i Danmark halter efter det europæiske niveau. Det skal være bedre. Danskerne skal opleve det højeste niveau for forebyggelse, diagnostik, behandling og efterbehandling. Det er der, vi vil hen. Det vil vi kæmpe utrætteligt for. Men vi kan ikke gøre det uden dig. Skal det stoppes - så skal det støttes! 

tirsdag den 30. marts 2010

Ferie!!

Alicante here we come!

Vores fine hotel...

Nøj hvor jeg glæder mig til ferie, skal afsted med min dejligste veninde, det bliver så skønt! Vi sad og kiggede på nettet og havde egentlig ikke rigtig nogen ide om hvor vi ville hen, men tja faldt over Alicante og 1, 2, 3 så havde vi bestilt fly og hotel... Meget spontan beslutning, vi har da snakket om at vi skule på ferie sammen men ikke lige mere end det :) Kan slet ikke vente - heldigvis har jeg en anden god veninde som roste stedet gevaldigt og at placering af hotel osv. var helt perfekt fortalte hun! For ingen af os vidste en disse om stedet da vi bookede turen... Hihi... Sol, sand og drinks...

mandag den 29. marts 2010

Puf og lyseblåt..

Bluse-My Favourites
 
Tørklæde-American Vintage

Skulle egentlig op til byen for at hente min Samsung telefon som skulle opdateres, rigtig træls med en mobil man lige har købt og den så ikke fungere efter en måned. Super fedt de sletter alt på den, uden at infomere om dette da man aflevere den! Kom til at gå en lille runde og faldt over disse to ting som jeg bestemt ikke kunne lade være i butikken... De ville så gerne med mig hjem, jeg kunne næsten høre dem græde da jeg overvejede at lade dem blive i butikken.. Ved ikke om det var mit hjerte eller hjerne der bildte mig det ind ;-) På den time jeg spankulerede rundt nåede min mobil at gå ud 3 gange og ville ikke tænde med mindre jeg tog batteriet ud og satte det i igen, så jeg kunne pænt på vejen tilbage aflevere min ellers savnede ven til butikken igen igen. Jeg elsker pufærmer så denne vil jeg tage på hurtigst muligt, det lyseblå tørklæde er fantastisk i farven og det er perfekt til foråret der jo er kommet til DK! 

Første skoledag..

Trøje-samsøe samsøe, vest-evil twin

Ja den er god nok, første skoledag! Har søgt ind på psykologi og skal bruge matematik på B niveau hvilket jeg så startede på i dag og det skal jeg læse de næste to måneder hver dag.. Holy crap det er meget matematik, vi starter ud med 9- 14.30 gaaab... Nå men egentlig gik den første dag nu ganske smertefrit, der er en del ældre folk på holdet hvilket passer mig rigtig godt det kan være de er lidt mere seriøse med undervisningen. Kunne dårligt sove i nat og spekulerede over hvad man skulle hoppe i af tøj, kom frem til min dejlige samsøe trøje og cool vest ;-)

søndag den 28. marts 2010

Søndag..


Hmm der blev ikke noget nyt til mig i går, så i må nøjes med et billede fra fødselsdagen og dagen derpå ;) Der var så meget lækkert, vi fik danset en del og kom også først hjem da fuglene sang, hvilket kan mærkes i dag! Er meget sløv og fik dog bevæget mig udenfor hvilket nu var meget rart.. Mums nu kalder sofaen, film og chips.. Min krop skriger efter salt!! God søndag.

lørdag den 27. marts 2010

What to wear?!

Olson twins

Blake Lively

Lauren Conrad

Jeg skal til fødselsdag i aften hos en god veninde og den står på asti og drinks... Hun havde dog et krav til sine gæster, at vi skulle komme i kjoler!! Så sad lige og fik lidt inspiration, men OMG der er allerede tøj krise - så jeg drager ud på en lille shoppingtur. Desværre vist alt er som det plejer finder man aldrig noget på selve dagen og ender med fejl køb! Wish me luck:-)

fredag den 26. marts 2010

Sommer Lir..

Vest-Asos (Evil Twin), Jakke-H&M

Defeeter, Duffy, Vagabond

Jeg kunne ikke lade være, og er så glad for mine sidste køb :D Vesten har allerede været i brug and i LOVE it, kan slet ikke vente med at få cowboyjakken på... Der var en, der var to, der var sørme tre par sko til mig.. Er bare super glad for alle tre par og de vil blive brugt flittigt! Det er så dejligt med sommer på vej, så er det nemlig lidt mere okay at bruge flere penge end man burde... Hehe..

Hair Crush...




Århhhhh hvor jeg bare ville ønske at have en prof frisør der gad sætte mit hår hver morgen!! Bliver simpelthen i sommerhumør af disse skønne kvinder.. Misundelse er en grim ting (prøver jeg at sige til mig selv) ;-) 

torsdag den 25. marts 2010

Mums...

Der var mel overalt!! Jeg lavede dobbelt portion og det kunne min røremaskine ikke lige magte;) Det er sådan nogle gode boller, har dog her lavet en lidt anden variant end opskriften lyder på. Puttede to håndfulde hakkede hasselnødder i, og halvdelen af hvedemelen blev erstattet med fuldkornsmel. 


Havreboller med æble og tranebær 
Kog en grød af havregryn og æble, og brug den i din brøddej. Grøden giver fylde og lækker saftig konsistens til de hjemmebagte boller
, som i øvrigt smager vidunderligt med et tykt lag chokoladesmørepålæg.

Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid
(12 stk.)

Havregrød:
1 æble
2 dl vand
2 dl mælk
60 g havregryn

Dej:
2 dl A38 eller yoghurt naturel
50 g gær
1 spsk. honning eller sirup
2 tsk. groft salt
75 g soltørrede tranebær
100 g rugmel
500 g hvedemel
lidt havregryn til drys
 
1. Skæl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.
2. Kom æblestykker, vand, mælk og havregryn i en gryde, og kog ved jævn varme i ca. 2 min. til en grød. Tag gryden af varmen, og lad grøden afkøle, til den er fingervarm.
3. Kom A38 i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt honning, salt, tranebær og havregrød, og rør godt rundt. Kom først rugmel og dernæst hvedemel i dejen lidt ad gangen. Rør godt i dejen. Det kræver gode håndkræfter eller en røremaskine. Dejen skal være våd og lidt klistret.
4. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i 1 time.
5. Dyp en stor spiseske i koldt vand, og fordel dejen i “klatter” på to stykker bagepapir – 12 stk. i alt. Lad bollerne hæve tildækket ca. 30 min.
6. Tænd ovnen på 200 grader. Pensl bollerne med vand, og drys med havregryn. Bag bollerne i 15-20 min., og afkøl dem på en bagerist.

Panama is back!



Alle gør det - og de gør det så godt! Jeg er forelsket og må ud på jagt efter en panama stå hat - jeg er desværre ikke så god til at få brugt hatte selvom jeg virkelig synes det ser cool ud ;) Min far grinte en smule af mig, da jeg fortalte ham om min jagt han har selv haft en i sine yngre dage. Men ja nu er det vist min tur - Happy hunting... 

onsdag den 24. marts 2010

Curves ahead...



Wow kan ikke få mange ord frem her.. 1. Flotte billeder:) 2. Never in a million years! 3. Kan modebilledet virkelig ændres? Uddybning: Lækre billeder helt uden tvivl, de kan næsten gå an for high fashion photos og selve tøjet de viser frem er også lækkert :) Meen når det er sagt kan man virkelig sælge ligeså meget med disse plus-size models? Diskussionen om alt for tynde modeller kommer vi i dag ikke udenom, da vi har rigtig mange tynde piger med spiseforstyrrelser pga. de gerne vil ligne modellerne i blade osv.... 
Kampagnen hedder `Curves ahead´og bruger 5 plus-size modeller der ser rigtig tilfredse ud med deres kroppe, de prøver ikke at gemme deres numser og sidehåndtag! Jeg synes det er godt at bruge mere sunde mennesker i modebilledet, men disse kvinder er da lidt at overdrive (er de ikke lidt mere end normal plus-size?!)

Lady Gaga - Cool eller?

Lady Gaga til Britt Awards 2010.

Lady Gaga optræder til The Royal Variety Show i London

Personligt er jeg splittet, enten er hun en tand for meget (på grænsen til ubehagelig) ellers er hun intet mindre end genial dette kvindemenneske! Hun er uden tvivl sin egen, ingen tør satse som hun gør! Lady Gaga, ved ikke hvad jeg skal mene - øverst er hun uimodståelig i en fabulous hvid blonde dragt, nederst gør hun mig halv bange i sit blodrøde outfit der minder mig om dracula! 

CHANEL



Chanel bruger nogle seje kvinder i kampagnen Forår- sommer 2010. Claudia Shiffer og danske Freja Beha gør det ekstraordinært. Jeg gad virkelig godt være med under sådan et photo shoot! Karl Lagerfeld har kreeret simple men luksuriøse outfits.

tirsdag den 23. marts 2010

Jeg ønsker mig!!!!

Jeg har så længe ønsket mig en skull ring - hvor skal jeg kigge? Føler jeg har endevendt hver en hjemmeside og hver en butik! Denne er bare så fin :) Me like!

Wedges!


Wedges fra Gardenia til 1299. Købt på www.debell.dk

Jeg elsker simpelthen disse wedges, nok noget af det mest komfortable fodtøj udover mine Nike sneakers.

Kate Moss


Hvor er det smukke billeder! Mario Sorrenti har skudt denne serie for Vogue Hommes International spring 2010.

Endelig nyt kamera!

Bukser - vila, T-shirt - 5 pre view, blaser - H&M

Jubiii så fik jeg købt nyt kamera, et lille samsung af slagsen.. Har jeg aldrig prøvet før, men det var hvad jeg fik anbefalet. Nu kommer der mere gang i den :)

mandag den 22. marts 2010

Buon compleanno


I dag er det min kære papa´s fødselsdag, så vi skal samles venner og familie på capri til en god omgang hygge :) 

lørdag den 20. marts 2010

Brand new

Hej alle i smukke dejlige mennesker..
Jeg prøver lige mig selv af med det at blogge! Dunno if it will be a succes... :D